1. HOME
  2. Example
  3. 納入事例
  4. 化学A社様

納入事例 #004

Client:

化学A社様

 

オフィスに出現したオアシス

以前は工場として、そして後に倉庫として利用されていた遊休建物を、オフィスへリニューアル。働く人の快適性や動線に重点を置いた、具体的なオフィス作りをご提案しました。

また、ペアガラスの大きな窓から自然光を効率よく取り入れるエコブラインドなど、エネルギーの削減や
防災・バリアフリーなど安全面に関しては最新の設備を取り入れました。

オフィスの中心に設けた、「オアシス」と呼ばれるコーポレートカラーを取り入れた鮮やかな
多目的スペースは、キャスター付きのテーブルや、ホワイトボードをオブジェ的に配置することで、
会議やセミナー、セレモニー等にも対応しています。

▼English

  As part of the streamlining measures in Moka Site, the company has decided to gather the administrative teams that were located in 6 different buildings into the same office, which was previously a factory and then used as a warehouse.

  Lilycolor supported the project by proposing the office concept and design, as well as the actual renovation of the idle building.

  The new open office features an “oasis” in the center, a multi-purpose space for meetings, presentations, seminars and ceremonies. The flexible use of this space matches the way the Japanese people work cooperatively.

  • 化学A社様
  • 2012年10月
  • オフィスリニューアル
  • 栃木県真岡市

BACK